Touren door het Britse heuvellandschap van Noord-Wales met Ride

Touren door het Britse heuvellandschap van Noord-Wales met Ride

Koch Media Benelux en Milestone tonen een nieuwe gameplay video het Noord-Wales track in Ride. Noord-Wales is perfect voor spelers met een passie voor motorrijden in het Britse landschap. De landelijke routes leiden door de lange, gemakkelijke bochten van het heuvellandschap: tekenend voor de magische sfeer van Wales. Deze route laat zien dat het niet alleen om een race voor de beste tijd gaat, maar ook om ontspannen, het openen van de foto modus, en het beleven van de authentieke race ervaring in het Britse landschap.

Milestone’s ontwikkelingsstudio’s in Italië zijn teruggekeerd naar de tekentafel en breken alle regels om een scala aan nieuwe ideeën te introduceren binnen de virtuele racewereld met hun allereerste eigen IP. Ride biedt spelers de mogelijkheid om meer dan 100 motoren te ervaren binnen 4 verschillende categorieën – Superbikes, Supersports, Naked, en Historical Bikes – en neemt hen op volle toeren mee naar een grote verscheidenheid aan stads-, land-, en historische circuits van over de hele wereld van het motorracen. Ride bevat ongekende mogelijkheden voor het personaliseren van voertuigen en rijders, waarmee spelers een groot scala aan opties hebben waarmee de gameplay lang fris en spannend blijft. Het spel is in ontwikkeling voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 en PC. Ride zal vanaf 20 maart beschikbaar zijn.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.