RIDE gameplay video brengt je naar de Sierra Nevada

RIDE gameplay video brengt je naar de Sierra Nevada

Koch Media Benelux en Milestone geven vandaag een gameplay video vrij voor Ride, Milestone’s eerste eigen IP, dat het Sierra Nevada track toont.

De Sierra Nevada heeft een aantal van de meest bijzondere en populaire bergpassen in de Verenigde Staten. Afwisselende wegen banen een weg door de valleien van de Sierra Nevada, met spannende uitdagingen zoals snelle stukken in de bosgebieden en scherpe bochten in de bergen. De Sonora pas verbindt Sonora in het westen met Bridgeport in het oosten. De extreem steile route – met een helling van meer dan 8% over het grootste gedeelte van de route en een maximum van 26% – leidt je over verraderlijke wegen tussen Kennedy Meadows en Leavitt Meadows. Om deze pas te kunnen nemen met een motor zoals de Aprilia RSV4 R ABS is simpelweg adembenemend.
Milestone’s ontwikkelingsstudio’s in Italië zijn teruggekeerd naar de tekentafel en breken alle regels om een scala aan nieuwe ideeën te introduceren binnen de virtuele racewereld met hun allereerste eigen IP. RIDE biedt spelers de mogelijkheid om meer dan 100 motoren te ervaren binnen 4 verschillende categorieën – Superbikes, Supersports, Naked, en Historical Bikes – en neemt hen op volle toeren mee naar een grote verscheidenheid aan stads-, land-, en historische circuits van over de hele wereld van het motorracen. Ride bevat ongekende mogelijkheden voor het personaliseren van voertuigen en rijders, waarmee spelers een groot scala aan opties hebben waarmee de gameplay lang fris en spannend blijft. Ride is een ervaring die zowel spelers als rijders meeneemt op de lange weg van de ware motorrijder.

Ride is momenteel in ontwikkeling bij Milestone in Italië en is 20 maart 2015 verkrijgbaar voor Xbox One, Xbox 360, Windows PC, PlayStation 3 en PlayStation 4.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.