Pimp je ride in Ride

Pimp je ride in Ride

Meer dan 100 kledingstukken, 20 motor upgrade packs, en een verscheidenheid aan stijlen voor je avatar. Dit zijn enkele van de features die Ride de game bij uitstek maken voor iedere motorliefhebber en elke gamer met een passie voor motoren. Maak een keuze uit vrouwelijke en mannelijke avatars, kapsels, en stijl: van voltallige motoroutfits voor de experts, tot een spijkerbroek en t-shirt voor een casual look. Stel je favoriete outfit samen uit een diverse reeks voorwerpen, zoals helmen, helmvizieren, pakken, schoenen, handschoenen, broeken en jassen – elk item is officieel gelicenseerd. Zo kun je je eigen motoroutfit namaken in de game, en vriend en vijand imponeren met je stijl.
De focus in Ride ligt op de motor, en motor upgrade packs zijn een belangrijk onderdeel van de ervaring: je kunt ze gebruiken om de rest voor te blijven. Upgrade de motor, transmissie, remsysteem, vering, en banden. De veranderingen die je maakt hebben niet alleen invloed op hoe je motor eruit ziet, maar beïnvloeden ook je prestaties op het circuit en soms – bijvoorbeeld in het geval van het uitlaatsysteem – het geluid van je motor als deze over het circuit scheurt. De opties reflecteren het officiële aanbod van elk individueel merk. Alle voorwerpen zijn per direct beschikbaar in de game en kunnen simpelweg worden vrijgespeeld door credits te verdienen in elk van de game modi, zowel online als offline.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor de hardcore motorliefhebber heeft het Milestone team een reeks opties ontwikkeld waarmee de positie van de rijder op de motor kan worden aangepast. Boots je eigen rijstijl na tot in het kleinste detail met behulp van een aantal punten – houding van het hoofd, positie van de schouders, zitpositie, positie van de binnenkant van de knie, enzovoorts – en leg magische momenten vast met de foto modus om de actiemomenten van jouw avatar met anderen te delen.

Milestone’s ontwikkelstudio’s in Italië zijn teruggekeerd naar de tekentafel en breken alle regels om een scala aan nieuwe ideeën te introduceren binnen de virtuele racewereld met hun allereerste eigen IP. Ride biedt spelers de mogelijkheid om meer dan 100 motoren te ervaren binnen 4 verschillende categorieën – Superbikes, Supersports, Naked, en Historical Bikes – en neemt hen op volle toeren mee naar een grote verscheidenheid aan stads-, land-, en historische circuits van over de hele wereld van het motorracen. Ride bevat ongekende mogelijkheden voor het personaliseren van voertuigen en rijders, waarmee spelers een groot scala aan opties hebben waarmee de gameplay lang fris en spannend blijft. Het spel is in ontwikkeling voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 en PC. Ride zal vanaf 20 maart beschikbaar zijn.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.