Eerste WB Games Live! E3 streaming event laat alle fans meegenieten

Eerste WB Games Live! E3 streaming event laat alle fans meegenieten

Dit jaar worden fans uitgenodigd voor het WB Games Live! Streaming event vanuit de Electronic Entertainment Expo (E3). Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt vandaag aan dat het voor het eerst live uitzendt vanuit de E3 booth, South Hall, #1023, voor het allereerste WB Games Live! event. Rechtstreeks vanuit het Los Angeles Convention Center, wordt het event live gestreamd van 13 tot en met 15 juni. De stream kan live gevolgd worden via http://live.wbgames.com.

WB Games Live! geeft gamers en fans die niet in de mogelijkheid zijn om de E3 te bezoeken mee te doen en deel te nemen aan de show. Iedereen die kijkt wordt getrakteerd op live gameplay demo’s, discussies met wereldberoemde game-ontwikkelaars en gasten en cosplay wedstrijden. Kijkers kunnen ook meedoen met giveaways en prijzen winnen. WB Games Live! Wordt gestreamd tijdens onderstaande data en tijden:

Dinsdag 13 juni: 22:00 – 2:40 uur
Woensdag 14 juni: 20:30 – 1:40 uur
Donderdag 15 juni: 20:30 – 1:40 uur

De videogame die te zien zijn tijdens de WB Games Live! show zijn:
• Middle-earth: Shadow of War
• Injustice 2
• LEGO Marvel Super Heroes 2
• LEGO Worlds
• LEGO Dimensions

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.