Elder Scrolls Online: Summerset, ga voor het eerst bij de Psijic Order

The Elder Scrolls Online: Summerset

PC PlayStation 4 Xbox One

Elder Scrolls Online: Summerset, ga voor het eerst bij de Psijic Order

Elder Scrolls Online: Summerset, ga voor het eerst bij de Psijic Order

In Summerset, het nieuwste hoofdstuk van ZeniMax Online Studios’ prijswinnende open-wereld saga, The Elder Scrolls Online (ESO), ontdekken spelers de geheimzinnige magiërs van de Psijic Order en voor het eerst in de geschiedenis gaan spelers in de leer bij deze magische meesters. Maar wat is de Psijic Order, een groep die zodanig teruggetrokken leeft dat geen enkele andere Elder Scrolls-game tot nu toe hun mysteries onthulde? Vandaag hebben we een sneak peek video vrijgegeven om Elder Scrolls fans op de hoogte te brengen van één van Tamriel’s meest geheimzinnige organisaties.
In ESO: Summerset reizen spelers naar het eiland Artaeum om voor het eerst in de Elder Scrolls-reeks de raadselachtige Psijic Order te vinden en te vervoegen. Deze geheime samenleving van magiërs is terug na een 350-jarige afwezigheid en brengen met zich een unieke verhaallijn en quest mee die spelers heel Summerset laten verkennen om destructieve en mysterieuze tijdbreuken te sluiten. Eenmaal toegelaten tot de orde, krijgen avonturiers toegang tot een geheel nieuwe Psijic Order Skill Line – voor nieuwe of bestaande personages – die unieke vaardigheden bevat: vijanden vertragen of bevriezen, mediteren om je health en middelen te herstellen of zelfs de tijd terugspoelen! Met deze nieuwe, krachtige vaardigheden kunnen spelers het eiland Artaeum verkennen, de Ceporah Tower en Ritemaster Lachesis bezoeken en de geheimen van zowel de oude organisatie als de geschiedenis van de Magiërs Gilde ontrafelen.

The Elder Scrolls Online: Summerset komt op 21 mei naar pc/Mac en naar de Xbox One en PlayStation 4 op 5 juni. Het nieuwe hoofdstuk verwelkomt zowel beginnende als ervaren spelers en bevat een opgefriste tutorial voor nieuwe spelers en content die geschikt is voor veteranen. ESO’s op niveau geschaalde wereld laat ook sociale interacties gemakkelijker toe, met uitgebreide groepeer-opties en de mogelijkheid voor spelers van verschillende niveaus om altijd en overal samen quests uit te voeren.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.