En de PlayStation Plus games voor februari zijn…..

En de PlayStation Plus games voor februari zijn…..

Nog best leuk eigenlijk. Ik kan enkel voor mezelf spreken, maar dit is één van die zeldzame maanden waarop ik geen enkele game in mijn bezit heb. Wat kun je verwachten in februari?

Knack
Ik denk dat het ondertussen ietwat van een running gag werd door iedere maand te gokken dat deze game in het aanbod zou zitten, maar nu is het ook echt zo ver. De platformer van Mark Cerny werd op release niet super positief ontvangen, maar heeft zeker genoeg charme en uitdaging aan boord om een speelbeurt te verdienen. Het is eveneens een leuk opstapje voor de superieure sequel die heel wat meer liefde verdient dan de game op release kreeg.

RIME RIME is een pak minder uitdagend dan Knack en ook een stuk minder uitgebreid, maar geloof me vrij als ik zeg dat het één van de leukste verborgen indiepareltjes van 2017 is. Met de rustgevende puzzelgameplay en heerlijk mooie cellshaded graphics is dit een echte aanrader te noemen.

Dat zijn uiteraard de twee grote uitschieters, maar verder heb je nog een erg solide puzzelgame als Spelunker HD op PS3 en de bonus VR game StarBlood arena. de volledige lijst vind je uiteraard hieronder, en de games zelf zijn uiteraard speelbaar vanaf 6 februari.


RiME (PS4)
Knack (PS4)
Spelunker HD (PS3)
Mugen Souls Z (PS3)
Exiles End (PS Vita)
Grand Kingdom (PS Vita)
StarBlood Arena (PS VR)

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.