The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited krijgt nieuwe gameplay trailer

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited krijgt nieuwe gameplay trailer

Vanaf vandaag wordt er een nieuwe reeks trailers vrijgegeven, namelijk This is The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited! Deze reeks gunt je een blik op de enorme wereld van The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited – die nu beschikbaar is voor PC en Mac, en vanaf 9 juni beschikbaar zal zijn voor consoles.

De eerste video uit de reeks – Freedom and Choice in Tamriel – toont de vrijheid die je in de game hebt om je eigen weg te zoeken en de talloze keuzes die je gaandeweg moet maken die ook mee je lot bepalen waaronder de keuze van ras, alliantie, klasse, speelstijl en in welke vaardigheden je je specialiseert.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, is het laatste hoofdstuk van de award-winnende franchise en brengt voor het eerst de legendarische Elder Scrolls beleving Online. The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited bevat alle gameplay uit de originele PC/Mac game, aangevuld met alle updates en uitbreidingen. Je koopt de game één keer aan en kunt vervolgens – zonder abonnement – spelen zonder beperkingen, voor zolang je dat wilt.

Tamriel Unlimited zal ondersteund worden met speciale, optionele aan te kopen downloadbare content en in-game Crown Store voor verdere custimization items. Daarnaast zal Bethesda ook ESO Plus aanbieden aan spelers die een maandelijkse bijdrage wensen te betalen voor een premium membership service, waarbij exclusieve in-game bonussen, een maandelijks aanbod van te gebruiken kronen en toegang tot alle DLC game packs inbegrepen zijn.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.