Details en datum voor The Elder Scrolls Online: Tamil Unlimited – Thieves Guild DLC

Details en datum voor The Elder Scrolls Online: Tamil Unlimited – Thieves Guild DLC

Word lid van de Thieves Guild van Abah’s Landing en word de nieuwste rekruut in hun organisatie van zakenrollers, inbrekers, rovers en dieven. Het laatste DLC pack van het awards-winnende The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited neemt je mee naar Hew’s Bane – een nieuwe zone die je kunt ontdekken bij het Zuiderse schiereiland Hammerfell. Thieves Guild bied je nieuwe buit en machtige group bosses, gecombineerd met nieuwe verhalende content die je terugbrengt naar al je favoriete regio’s in Tamriel.

Thieves Guild is beschikbaar voor PC en Mac op 7 maart, Xbox One op 22 maart, en PlayStation 4 op 23 maart. Thieves Guild is inbegrepen in een actief ESO Plus membership of is ook beschikbaar voor 2.000 crowns via de ESO Crown Store.

Bescherm de Thieves Guild in Abah’s Landing wanneer die belegerd wordt door de huurlingen van the Iron Wheel. Na een roof die fout afliep zal the Iron Wheel er alles aan doen om the Guild te vernietigen De nieuwe DLC bevat uren nieuwe gameplay terwijl je je verliest in het ontrafelen van het geheim van the Iron Wheel.

Thieves Guild opdrachten zullen je naar alle hoeken van Tamriel brengen terwijl je betrokken wordt – en voordeel haalt – uit criminele activiteiten zoals stelen, plunderen en zakenrollen. Overvallen – een nieuw type opdrachten – zullen je skills als dief verder aanscherpen. Je zult je stealth kwaliteiten moeten gebruiken om binnen te sluipen in opslagplaatsen en huizen in Abah’s landing, om handelaars en burgers te ontdoen van hun waardevol goed. Let op voor de wachters!

In de Normal en Veteran moeilijkheidsgraad zal the Maw of Lorkhaj 12-Player Trial zowel je bondgenoten als je moed testen. Breek door de poorten van een een oud Khajiiti schrijn en kom oog in oog te staan met de legers van Namiira, volledig met nieuwe meedogenloze vijanden, verschrikkelijke bazen en een weelde aan schatten uit de dieptes van Oblivion. Wil je je character nog beter maken? De Thieves Guid in Abahr’s Landing zal je nieuwe skills aanleren terwijl je je opwerkt in de organisatie.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.