Trailer viert komst console spelers in Elder Scrolls Online

Trailer viert komst console spelers in Elder Scrolls Online

Bethesda Softworks kondigt vandaag aan dat The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited nu wereldwijd beschikbaar is voor Xbox One en PlayStation 4. Voor het eerst kunnen spelers de legendarische wereld Tamriel op console ontdekken samen met hun vrienden. In de meest recente en grootste Elder Scrolls-game ooit gecreëerd kun je je vastbijten in heroïsche single player quests, de enorme wereld ontdekken met je vrienden of de krachten bundelen met honderden anderen in player vs. player gevechten terwijl je beetje bij beetje de geheimen van Tamriel ontrafelt. De trailer ‘A Hero’s Journey’ werd vandaag naar aanleiding van de release de wereld ingestuurd.


Matt Firor, game director van The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited:

Het team heeft een fantastische console multiplayer ervaring gecreëerd voor de The Elder Scrolls- fans. We kunnen niet wachten tot deze nieuwe groep spelers zich ook in het verhaal kan storten en ze Tamriel samen met hun vrienden kunnen verkennen.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited bevat alle gameplay uit de originele PC/Mac game, aangevuld met alle updates en uitbreidingen. Je koopt de game één keer aan en kunt vervolgens – zonder abonnement – spelen zonder beperkingen, voor zolang je dat wilt.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.