EpiCon krijgt twee edities

EpiCon krijgt twee edities

EpiCon 2014 wordt opgesplitst in twee edities. Wegens grote interesse van verschillende partijen heeft de organisatie besloten om dit jaar twee EpiCon edities te organiseren, waarmee de kwaliteit van beleving gegarandeerd kan worden. Op 5 en 6 juli vindt EpiCon Summer 2014 plaats in de Brabanthallen te Den Bosch. Voor slechts €12,50 kunnen bezoekers van EpiCon Summer genieten van een spectaculair aanbod aan gaming, eSports, Game of Thrones en zombies. EpiCon Winter 2014 vindt plaats op 6 en 7 december, waar niet alleen de werelden van gaming en cosplay samen komen, maar een complete entertainment beleving wordt neergezet met film, show, optredens en meer, uniek voor Nederland.

EpiCon Summer 2014 – 5 & 6 juli
Twee dagen lang kunnen bezoekers genieten van een spectaculair aanbod aan gaming en eSports. Uitgevers als 2K (Evolve), Warner Bros. Home Entertainment, Jagex (Transformers Universe), Activision, Capcom (Ultra Street Fighter 4), Easy Interactive (The Walking Dead), Tinybuild (Speedrunners) en diverse Indie-ontwikkelaars, game-opleidingen en game-hardware partijen hebben inmiddels hun deelname bevestigd aan de zomereditie. In de eSports arena kunnen bezoekers genieten van de spectaculaire finales van de EEC (ESL EpiCon eSports Challenge) van League of Legends, Hearthstone en de Dutch StarCraft League. Inschrijvingen hiervoor vinden plaats via http://www.esl.eu/benelux/eec. Daarnaast zijn er dagelijkse showmatches van nieuwe games op het eSports podium te zien. Bezoekers kunnen hun skills testen bij Fariko en krijgen advies voor een mogelijke eSports carrière.=

In samenwerking met HBO kunnen bezoekers een unieke Game of Thrones wereld beleven. Neem plaats op dé IJzeren Troon, bekijk unieke props en waan je in het razend populaire Koninkrijk! Fans van zombies kunnen zich op EpiCon Summer vermaken op de met zombies vergeven obstakelbaan. Weet jij je een weg te banen zonder gebeten te worden?! In de EpiCon bioscoop kunnen bezoekers genieten van sneak peeks, de nieuwste films en series!

EpiCon Summer is toegankelijk voor 16 jaar en ouder. Het complete programma van EpiCon Summer 2014 is te vinden op www.EpiCon.nl.

EpiCon Winter 2014 – 6 & 7 december
Bezoekers krijgen een complete beleving met vier cosplay cities (Sci-fi, Fantasy, Steampunk en Anime), veel games, eSport, spellen, concerten, films en series, stand-up comedy, entertainment en een grote dealerroom. Workshops, presentaties, meet & greets: EpiCon Winter 2014 wordt een spektakel voor jong en oud. Meer informatie over het complete programma van EpiCon Winter 2014 is te vinden op www.EpiCon.nl.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.