Exclusieve Zelda bundel voor Wii U in aantocht

Exclusieve Zelda bundel voor Wii U in aantocht

Om de Europese release van The Legend of Zelda: The Wind Waker HD op 4 oktober te vieren, lanceert Nintendo een limited edition Wii U-bundel met Zelda-thema. Het The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Premium Pack bevat een zwart, premium Wii U-systeem met 32 GB aan opslagruimte, een Wii U GamePad-controller met gouden letters, een gouden Hyrule-embleem en gouden symbolen van het spel. Daarnaast bevat het een code die je kunt gebruiken om The Legend of Zelda: The Wind Waker HD direct te downloaden uit de Nintendo eShop van Wii U.
Ook komt er, naast de Zelda-hardware bundel en de losstaande verpakte versie van het spel een The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Limited Edition in de winkels te liggen, beschikbaar zo lang de voorraad strekt. Deze bevat naast het verpakte spel een exclusieve, dubbelzijdige hoes met Zelda-artwork en een nog nooit eerder vertoonde figurine die Ganondorf in aanvalspositie verbeeldt met in elke hand een zwaard. De figurine zit in een transparante stolp en is een must-have voor elke fan van de The Legend of Zelda-serie.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.