Extra’s digitaal ticket BlizzCon 2013 bekend gemaakt

World of Warcraft

Mac PC

Extra’s digitaal ticket BlizzCon 2013 bekend gemaakt

Extra’s digitaal ticket BlizzCon 2013 bekend gemaakt

Op 8 en 9 november zal de BlizCon weer plaatsvinden. BlizzCon is een gigantische beurs van ontwikkelaar Blizzard die puur en alleen om haar franchises draait. Wanneer je er niet bij aanwezig kunt zijn (het is in Amerika enzo), is er, zoals elk jaar, een digitaal ticket aanwezig. Hierdoor kun je alles beleven vanaf achter je computer. Wanneer je het ticket koopt ben je zo’n veertig dollar armer, maar krijg je leuke, exclusieve extra’s. Naast de volledige coverage van de beurs staan de volgende items voor je klaar op je Blizzard-account.

Mystery Minion card in Hearthstone: Heroes of Warcraft
Murkalot pet voor World of Warcraft
Mark of Death banner voor Diablo III
Portrait en Decal voor StarCraft II

Recentelijk heeft Blizzard een trademark aangevraagd rondom iets dat ‘Heroes of the Storm’ moet gaan heten. Het is mogelijk dat dit de volgende uitbreiding voor World of Warcraft is en dat deze op BlizzCon aangekondigd gaat worden. Een virtueel ticket koop je hier.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.