2e ESL-competitie op EpiCon bekend gemaakt

2e ESL-competitie op EpiCon bekend gemaakt

Van 4 tot en met 6 juli aanstaande staan de Brabanthallen in Den Bosch geheel in het teken van EpiCon, de 3-daagse conventie waar de werelden van gaming, cosplay en meer samen komen. Bezoekers staat een voor de Benelux unieke en enorme (48.000 m²) wereld boordevol beleving te wachten. Vandaag onthult EpiCon de tweede ESL-competitie die tijdens de conventie plaatsvindt in de eSports arena: StarCraft II.

De release van de real time strategie game StarCraft II van Blizzard Entertainment betekende in 2010 een nieuwe, wereldwijde impuls voor eSports. De game zette een nieuwe standaard neer en blijft tot op de dag van vandaag een ongekend populaire wedstrijdgame.

Binnenkort beginnen de inschrijvingen voor de StarCraft II-competitie. Deze wordt verzorgd door de ESL, die alles in goede banen zal leiden. In de komende maanden zullen de voorrondes worden gespeeld, waarin teams een finaleplekje kunnen veroveren. De finale zal op een groot podium onder begeleiding van echte shoutcasters plaatsvinden op EpiCon.

Wil jij hier aan meedoen en jezelf inschrijven? Houd dan EpiCon.nl in de gaten, want binnenkort vertellen ze je meer over de StarCraft II-competitie en hoe jij kan strijden om die felbegeerde finaleplek!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.