Fallout Shelter doorbreekt de grens van 100 miljoen gebruikers en viert mijlpaal

Fallout Shelter doorbreekt de grens van 100 miljoen gebruikers en viert mijlpaal

De grootste Fallout game ooit wordt nu nog groter. Bethesda Softworks onthult dat Fallout Shelter, de award-winnende game van Bethesda Game Studios, de grens van 100 miljoen spelers heeft doorbroken op smartphones, tablets, PC en Xbox One.

Dat wil zeggen dat er meer dan een miljard Dwellers uitgestuurd werden om het Wasteland te verkennen, speurend naar bruikbaar materiaal en vechtend met Raiders, Radscorpions en Ghouls. De game werd 7,5 miljard keer gespeeld, samen goed voor meer dan 385 miljoen uren gameplay.

Bethesda Game Studios viert deze ongelofelijke mijlpaal met een speciale giveaway voor vijf dagen vanaf vandaag, 15 september. Overseers kunnen iedere dag inloggen en in-game beloningen verzamelen zoals Lunchboxes, Nuke Cola Quantum en speciale items die je helpen te overleven in het Wasteland.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.