RuneScape bereidt zich voor op de feestdagen

RuneScape bereidt zich voor op de feestdagen

Jagex heeft aangekondigd dat de seizoensgebonden ‘Winter Weekends’ vanaf morgen terugkeren naar RuneScape. Spelers kunnen daardoor tijdelijke buffs en skill perks vrijspelen. Dit speciale event vindt tot en met zeven januari elk weekend plaats van vrijdag tot maandag. Tijdens de Winter Weekends kunnen spelers een breder scala aan content verkennen en beloningen verzamelen. Zo maken spelers kans, afhankelijk van welk weekend ze spelen, om 25% meer experience te verdienen voor de Slayer skill. Ook heb je een verhoogde kans op loot in de Thieving skill en zijn er hogere landbouwopbrengsten.

30 november tot 3 december – Elite Dungeons & Dungeoneering
7 december tot 10 december – Deep Sea Fishing & Fishing
14 december tot 17 december – Combat & Slayer
21 december tot 24 december – Gathering & Support Skills
28 december tot 31 december – Minigames
4 januari tot 7 januari – Player-Owned Farms & Farming

‘Violet is Blue’, een seizoensgebonden quest, maakt ook zijn opwachting in RuneScape en start op 17 december. Spelers gaan op een magisch avontuur waarin ze een klein meisje, dat is opgevoed door Yetis, helpen haar droom te realiseren om het jaarlijkse Yeti-festival te bezoeken.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.