Predator komt naar Mortal Kombat X

Predator komt naar Mortal Kombat X

Vorige week is bekend geworden dat Jason Voorhees, de slachter uit de Halloween-franchise, naar Mortal Kombat X gaat komen. Nu blijkt dat ook Predator (uit de gelijknamige film) in de game verwerkt gaat worden. Wanneer je het Kombat Pack aanschaft komen verschillende bekende personages richting het spel. Jason Voorhees was al bekend, maar nu blijkt dat de Predator ook ten tonele zal gaan verschijnen. De overige twee personages zullen klassieke Mortal Kombat personages zijn. Door een livestream van Netherrealm zijn er enkele geruchten rondom deze namen te vinden op het web. Denk aan Stryker, Smoke, Rain, Kabal en Cyrax.

Op 14 april ligt Mortal Kombat X in de winkels voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Wil je de game liever spelen op de PlayStation 3 of Xbox 360? Dan zul je tot de zomer moeten wachten. Meer weten over de game? Wij mochten er eerder al mee aan de slag.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.