FIFA 17 brengt ‘The Journey’

FIFA 17

PC PlayStation 3 PlayStation 4 Xbox 360 Xbox One
9.2

Geweldig

8.7

User Avg

FIFA 17 brengt ‘The Journey’

FIFA 17 brengt ‘The Journey’

Electronic Arts introduceert vandaag EA SPORTS FIFA 17 The Journey, een volledig nieuwe gamemodus aangedreven door Frostbite. Ondergedompeld in The Journey, beleven spelers hun eigen verhaal door in de huid te kruipen van Premier League prospect, Alex Hunter, die zich in de kijker wil spelen in het spel. Spelers zullen nieuwe voetbalwerelden bezoeken, personages boordevol emotie en karakter ontmoeten, hoogte- en dieptepunten beleven door eigen beslissingen op en buiten het veld en interacteren met personages gedurende het seizoen 2016/17, terwijl ze spelen voor één van de twintig clubs in de Premier League. Als afstammeling van professionele voetballers, zal Alex Hunter nu zelf vanaf 29 september met zijn eigen persoonlijke nalatenschap beginnen in FIFA 17 op Xbox One, PlayStation 4 en PC.
Wij omarmen de kracht van de Frostbite-engine om een nieuwe meeslepende ervaring te kunnen brengen aan de FIFA-franchise en geven spelers de kans om hun eigen voetbalverhaal te beleven door de ogen van een professionele voetballer. The Journey maakt dat mogelijk door authenticiteit, interacties en je prestaties op het veld die het verhaal bepalen.

– Nick Channon, Senior Producer

Volledige innovatie in gameplay verandert de manier waarop spelers denken en bewegen, fysieke interactie met tegenstanders hebben en aanvalstactieken inzetten. Dit zorgt ervoor dat spelers controle hebben over ieder moment op het veld. Duizenden nieuwe animaties en een focus op technologie maakt in FIFA 17 levensechte actie, een gebalanceerde gameplay en spannende aanvallen mogelijk. Er zijn vier pijlers gecombineerd om de volledige controle te geven aan spelers door nieuwe gamemechanieken te introduceren.

Set Piece Rewrite – Nieuwe penalties, vrije trappen, corners en ingooien brengen creativiteit en variatie in elke dode bal-situatie.
Physical Play Overhaul – Pushback Technologie (U.S. Patent-Pending) verandert de manier waarop spelers de fysieke interactie aangaan in iedere situatie en introduceert een nieuw afschermingssysteem dat spelers meer controle geeft wanneer ze in balbezit zijn of strijden om de bal.
Active Intelligence System – Een gloednieuw intelligent systeem geeft spelers de mogelijkheid om ruimtes beter in te schatten en te classificeren waardoor er slimmere beslissingen genomen kunnen worden zonder de bal. Spelers kunnen gebruik maken van een aantal New Run Types, zoals fake, directe en stunted loopacties om zonder de bal toch meer actief te blijven.
New Attacking Techniques – Nieuwe mogelijkheden tijdens de aanval geven spelers meer gelegenheid om voor het doel kansen te creëren en af te maken. Zet teamgenoten in positie met een Threaded Through Pass en maak fantastische doelpunten met Driven Finish of een Downward Header.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.