Final Fantasy Type-0 HD Pre-Release Party in Eindhoven

Final Fantasy Type-0 HD Pre-Release Party in Eindhoven

Op 19 maart vindt de Final Fantasy Pre-Release Party in Parktheater Eindhoven plaats, georganiseerd door Online PrePaid Services en Square Enix. Hier kunnen bezoekers en pers de game één dag voor release spelen! Gamers zijn tussen 18:00 en 22:00 uur van harte welkom in de Kameleonzaal van het Parktheater te Eindhoven. Hier kun je Final Fantasy Type-0 HD volop spelen, terwijl men zich bevindt in een ware Final Fantasy setting en sfeer. Dagelijkse updates over het event kan je vinden op de Facebook Event Page.

20 maart komt Final Fantasy Type-0 HD dan eindelijk uit voor PS4 en Xbox One. Het vertelt het verhaal van veertien individuen, die in oorlogstijden als soldaten van Class Zero het lot van het land Orience moeten dragen. Het is een echte Japanse RPG, maar dan met een zware focus op real-time combat en action. Dit is de eerste keer dat de oorspronkelijke PSP-game de Westerse grenzen oversteekt en dat is natuurlijk reden genoeg voor dit feestje.

Tijdens het gehele event is er tussen het gamen door gratis eten en drinken te halen, geheel met een eigen Final Fantasy tintje. Zo zijn er speciale ‘Behemoth Burgers’ te krijgen, maar ook non-alcoholische ‘Mana Potions’ staan voor je klaar. Daarnaast zullen ook bekende Final Fantasy cosplayers uit de Nederlandse cosplay community aanwezig zijn, zoals Chicks met Controlsticks, Amaiyami en akira inugami. Gasten kunnen met cosplayers uit meerdere Final Fantasy delen op de foto.

Als je zeker wilt zijn van toegang kun je jezelf op de gastenlijst plaatsen. Tot slot is de Pre-Release party voor 16 jaar en ouder, bezoekers horen hun ID bij zich te hebben.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.