Final Fantasy XV demo speelbaar vanaf release Type-0 HD

Final Fantasy XV demo speelbaar vanaf release Type-0 HD

Met de komende release van Final Fantasy Type-0 HD in het vooruitzicht brengt Square Enix een Europese versie uit van de laatste Japanse trailer van de game, welke vorige week werd onthuld tijdens het Square Enix “Active Time Report” evenement in Tokio. De trailer geeft fans meer informatie over Final Fantasy Type-0 HD en het land van Orience waar de game zich afspeelt.

De trailer geeft ook meer informatie over de tweetalige audio die de game biedt (Engels en Japans) en over de ondertiteling die gamers kunnen kiezen (Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans) voor zowel Final Fantasy Type-0 HD als de meegeleverde speelbare demo van het langverwachte Final Fantasy XV. Deze demo, met de titel Final Fantasy XV: Episode Duscae, wordt meegeleverd met elke ‘Day One’-editie van Final Fantasy Type-0 HD zolang de voorraad strekt, en is speelbaar vanaf de dag dat Final Fantasy Type-0 HD verkrijgbaar is.

Final Fantasy XV: Episode Duscae is gemaakt met behulp van Luminous Studio, de zeer indrukwekkende nieuwe engine en technologie van Square Enix, en levert next-gen role-playing en avontuur in een gigantische open wereld boordevol vlaktes, bossen en exotische dieren om te ontdekken. De ondertitel van de demo refereert aan de regio in de fictieve wereld waar de demo zich afspeelt. Hoewel de demo zich beperkt tot de Duscae-regio zal de volledige game veel meer regio’s hebben om te ontdekken in een gigantische wereld. De demo bevat meerdere uren gameplay en bevat veel verborgen geheimen om spelers veel te laten zien en doen.
De demo wordt meegeleverd bij de eerste oplage van alle edities van Final Fantasy Type-0 HD (standaard editie, limited edition en collector’s edition) en is dus verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. De demo is speelbaar vanaf de dag van release: 20 maart 2015.

Bij deze eerste oplage wordt een voucher voor het downloaden van de demo meegeleverd in de verpakking. De demo kan tot 20 maart 2016 worden gedownload via de PlayStation Store of Xbox Live Marketplace. Wanneer de demo eenmaal is gedownload naar de harddisk van de console zal de demo beschikbaar blijven tot deze wordt verwijderd door de gebruiker.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.