Final Fantasy X|X-2 HD Remaster krijgt releasedatum voor PlayStation Vita

Final Fantasy X|X-2 HD Remaster krijgt releasedatum voor PlayStation Vita

Square Enix kondigt vandaag aan dat Final Fantasy X|X-2 HD Remaster op 21 maart 2014 zal verschijnen voor de PlayStation Vita. Zoals eerder aangekondigd zal de versie voor PlayStation 3 op dezelfde datum verschijnen. Twee van de meest geprezen Final Fantasy-avonturen aller tijden zijn terug. Keer terug naar de wereld van Spira, de spectaculaire sport Blitzball en maak opnieuw kennis met je favoriete personages zoals Tidus en Yuna die er beter uitzien dan ooit. De oorspronkelijke visie van de makers is met de technologie van vandaag eindelijk volledig gerealiseerd met deze definitieve versies van deze klassieke RPG’s.

Beide games voor PlayStation Vita zijn beschikbaar in één verpakking, waarbij Final Fantasy X HD Remaster op een PlayStation Vita gamecard staat en Final Fantasy X-2 HD Remaster gedownload kan worden met behulp van een downloadcode.

Voor PlayStation 3 zijn beide games samen beschikbaar op één disc, waarbij fans in Europa kunnen kiezen tussen de standaard editie of een speciale Limited Edition met daarin een exclusief artbook met een prachtige collectie concept art uit de games, samen met notities van de oorspronkelijke Final Fantasy X en Final Fantasy X-2 ontwikkelteams, en een speciale boodschap van producer Yoshinori Kitase.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.