Firmware-update brengt video-editor naar PS4

Firmware-update brengt video-editor naar PS4

Binnenkort zal sony de firmware van de PlayStation 4 gaan updaten naar versie 1.70. Wanneer deze update beschikbaar zal zijn is nog niet bekend, maar Sony heeft op hun PlayStation Blog wel al een tipje van de sluier opgelicht over de inhoud van deze patch.

Misschien wel de belangrijkste toevoeging is de video-editor SHAREfactory. Deze app geeft je de mogelijkheid om jouw opgenomen gameplayvideo’s te bewerken en te voorzien van audio, filters, tekst en meer. Ook zal het mogelijk zijn om via picture-in-picture een beeld van de PlayStation Camera toe te voegen aan de video. Ben je klaar met het bewerken van de video dan zul je dit meesterwerk dankzij de nieuwe firmware direct op Facebook kunnen plaatsen of op een USB-stick kunnen laden.

Een andere nieuwe feature is de predownload functie. Heb je een game gepreorderd in de PSN Store? Dan zorgt de automatische downloadfunctie ervoor dat de game tot vier dagen voor de release al wordt gedownload naar jouw PS4. Je kunt dan echt vanaf de eerste minuut van de release aan de slag met de nieuwe game.

Dit zijn interessante toevoegingen aan de bestaande PS4 firmware, maar Sony zegt dat ze nog meer in petto hebben. Wat zou jij graag willen zien in de nieuwe firmware-update?
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.