Forza 5 heeft geen AI en krijgt in-game trailer

Forza 5 heeft geen AI en krijgt in-game trailer

In plaats daarvan zal er gebruik gemaakt gaan worden van ‘drivatars’. Van elke gamer die Forza 5 speelt zal informatie verzameld worden die vervolgens opgeslagen wordt in de cloud. Aan de hand van deze informatie leert en onthoudt de game van iedere speler het rijgedrag. Deze informatie wordt vervolgens ingezet in singleplayer-games van andere spelers. Geen enkele auto waar je offline tegen racet is meer computergestuurd, iedere racebak rijdt aan de hand van verzamelde gegevens van een willekeurige andere speler ergens op de wereld. Het mooie is dat jij als je niet aan het spelen bent, toch punten verdient omdat ‘jouw’ AI wordt ingezet om te racen tegen andere gamers.

En naast deze informatie kregen we ook de eerste échte in-game trailer van de game te zien, die je hieronder terug kunt kijken.

http://www.youtube.com/watch?v=iYTx9DFWMSI

Hardcore casual gamer en graphicshoer. Hartje racing/action/adventure met een voorliefde voor sfeer. Schrijft niet alleen zelf, maar eindredacteert ook stukjes van anderen. Daarnaast groot consument van films, series en chocolade(rozijnen).