Forza Motorsport 5 past prijzen aan

Forza Motorsport 5 past prijzen aan

Turn 10 heeft flink wat kritiek gehad van gamers op het microtransactiesysteem dat in Forza 5 te vinden is. Je zou té veel moeten doen om een fatsoenlijke auto bij elkaar te sparen waardoor je haast gedwongen werd om de digitale portemonnee te trekken. Vorige maand liet de ontwikkelaar al weten dat auto’s vijftig procent goedkoper zouden gaan worden, maar daar blijft het niet bij. Nu komt Turn 10 met het nieuws dat er deze maand een update voor de game gaat verschijnen die er voor gaat zorgen dat de exotische bolides een prijsverlaging krijgen. Daarnaast komen er twee extra multiplayer-modi.

Creatief topman bij Turn 10 Dan Greenawalt laat weten dat de studio goed kijkt naar haar community. Deze patch zal dan ook een tegemoetkoming zijn voor hen die eerder liepen te klagen. Volgens Grenwalt is het nu mogelijk om auto’s vijf maal sneller te krijgen dan voorheen in Forza Motorsport 5. Dit kan er voor zorgen dat de digitale portemonnee gewoon gesloten blijft.

De twee nieuwe modi die aan de multiplayer toe worden gevoegd zijn ‘Drag Racing’ en ‘Tag’. Drag Racing is voor zestien spelers, één tegen één of met acht vrienden tegelijk op dezelfde strip. In Tag zijn verschillende varianten te vinden: Keep the It’, ‘Tag Virus’ en ‘Pass the It’. Er is nog geen exacte datum bekend voor de update.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.