Gameplay video Dying Light vrijgegeven

Gameplay video Dying Light vrijgegeven

Warner Bros. Interactive Entertainment en Techland geven de allereerste gameplay video vrij van de binnenkort te verwachten actie survival titel: Dying Light. In de 11 minuten durende video krijgen spelers een voorproefje van “daytime” in deze uitgestrekte en gevaarlijke wereld van Dying Light. Overdag doorkruisen spelers een grote stedelijke omgeving die onder een kwaadaardige uitbraak heeft te lijden. De spelers zijn op zoek naar benodigdheden en wapens om zich mee te verdedigen tegen de groeiende geïnfecteerde bevolking. Als spelers door de geïnfecteerden worden overdonderd, moeten ze kiezen tussen vechten of vluchten. Gelukkig kunnen ze zich door de free-running bewegingsmogelijkheden van de game vrij bewegen door de wereld – van daken tot de grond en alles daartussen. Iedere keuze in Dying Light heeft andere consequenties… wat zou jij doen?
Dying Light is een first-person, actie survival horror game van Techland die zich afspeelt in een uitgestrekte en gevaarlijke open wereld. Overdag doorkruisen spelers een grote stedelijke omgeving die onder een kwaadaardige uitbraak heeft te lijden, op zoek naar benodigdheden en wapens om zich mee te verdedigen tegen de groeiende geïnfecteerde bevolking. s’ Avonds worden de jagers de bejaagden, wanneer de geïnfecteerden agressief en gevaarlijker worden. Het meest angstaanjagende zijn de roofdieren, die pas na zonsondergang tevoorschijn komen. Spelers moeten alles in hun macht gebruiken om te overleven tot het eerste ochtendlicht. Dying Light wordt in 2014 uitgebracht op Xbox One, PS4, Xbox 360 PS3 en PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.