Gearbox brengt twee nieuwe IP's richting de next-gen

Gearbox brengt twee nieuwe IP's richting de next-gen

Randy Pitchford, de grote baas bij Gearbox, heeft laten weten dat er twee nieuwe IP’s in ontwikkeling zijn bij de studio. Beide gaan verschijnen op de volgende generatie spelcomputers. Welke IP’s het zijn wilde de man niet kwijt. Waarschijnlijk is één van de twee games Furious 4, de game die ooit begon als een Brothers in Arms maar nu los staat van de serie. De kans is groot dat we op 14 september meer over deze titel gaan horen, dan is de ‘Gearbox Community-dag’.

Misschien is er een nieuwe Brothers in Arms in ontwikkeling en is Gearbox alvast begonnen aan Borderlands 3? Daarnaast overziet de studio de ontwikkeling van Homeworld: Shipbreakers en de HD-remakes van de eerdere twee Homeworld-delen.

Zolang de kwaliteit hoger komt te liggen dan die van Duke Nukem Forever en Aliens: Colonial Marines, twee recente titels van de studio, zijn wij allang blij.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.