Gearbox kondigt Bulletstorm: Full Clip edition aan

Gearbox kondigt Bulletstorm: Full Clip edition aan

De grote onthulling van Gearbox Softxware op de Game Awards bleek een herwerkte versie van Bulletstorm voor de PlayStation 4, Xbox One en PC te zijn. Naast volledig herwerkte graphics met een verbeterde framerate en 4K-support voor PlayStation Pro en PC krijgen fans ook alle uitgebrachte DLC , vijf nieuwe maps voor Echo-mode en een nieuwe mode genaamd Overkill die je meteen aan het begin alle wapens en skillshots geeft om los mee te gaan.

Het meest in het oog springend is echter de toevoeging van Duke Nukem. Stemacteur Jon St.John heeft uren aan nieuwe dialoog ingesproken om The Duke als hoofdpersonage te implementeren in het spel. Nou vind ik persoonlijk hoofdpersonage Grayson wel een toffe peer, maar het idee om de campaign nog eens te herspelen met Duke Nukem die een volledig andere insteek aan de dialogen geeft, dat spreekt wel aan. De eerste trailer bekijk je uiteraard hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=TDtv9fImfNw

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.