The Sinking City onthuld in aanloop naar E3

The Sinking City onthuld in aanloop naar E3

Bigben en Frogwares delen een teasertrailer van The Sinking City. Dit in aanloop naar de E3, waar de pers hands-on kan gaan met een demo van de game. Als één van de grootste titels binnen de line-up van Bigben, wordt de game tijdens de E3 ondersteund door aanwezigheid van het Frogwares-team, vermaak voor bezoekers en een stand die al even mysterieus en verontrustend is als de teaser.

The Sinking City vindt plaats in de jaren 20 en draait om avontuur en onderzoek in een open wereld die is geïnspireerd door de werken van de beroemde Amerikaanse horrorauteur H.P. Lovecraft. De speler stapt in de huid van een privédetective die aankomt in de stad Oakmont, Massachusetts – een stad die wordt geteisterd door overstromingen van bovennatuurlijke oorsprong. De speler moet proberen te achterhalen wat bezit heeft genomen van de stad en de geesten van zijn inwoners.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.