Next-gen games zijn al in ontwikkeling

Next-gen games zijn al in ontwikkeling

De ontwikkelaars van de Just Cause serie, Avalanche studios hebben een vacature open staan voor een senior multiplayer programmer. Op het eerste gezicht geen noemenswaardige vacature, maar in de beschrijving is iets opvallends te lezen, namelijk dat ze iemand zoeken voor het ontwikkelen voor huidige generatie consoles en voor next-gen consoles. Hier kunnen we duidelijk uit opmaken dat ontwikkelaars dus al bezig zijn met games te ontwikkelen voor de volgende generatie consoles. 

Het zal nog wel eventjes duren voordat er daadwerkelijk een onthulling zal komen, aangezien de PlayStation Pro nog niet bijzonder lang op de markt is en de Xbox One X zelfs nog moet verschijnen, maar heel erg lang zullen we niet hoeven te wachten als ontwikkelaars nu al bezig zijn met games ontwikkelen voor deze volgende generatie consoles. 

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.