Gearbox vecht terug in rechtszaak rondom Alien: Colonial Marines

Gearbox vecht terug in rechtszaak rondom Alien: Colonial Marines

Wanneer we zeggen dat Alien: Colonial Marines niet zo’n beste game was, zijn we bijzonder mild voor het spelletje van Gearbox. Omdat de game zo’n grote hoop bagger op een schijfje was, hebben diverse Amerikanen de ontwikkelaar aangeklaagd. Dit omdat de beelden die voorheen op het web verschenen leugens waren, er werden dingen getoond van een veel betere game dan die we uiteindelijk kregen. Roger Damion Perrine en John Locke zijn daarom in april 2013 naar de rechter gestapt omdat ze zich bedrogen voelde. Geheel terecht, wanneer je de beelden bekijkt.
Nu heeft de ontwikkelaar achter de game aangegeven terug te gaan vechten. Gearbox beweert namelijk dat Sega de verantwoordelijke is voor de misleidende video’s terwijl Gearbox zijn uiterste best heeft gedaan om de game zo goed mogelijk te maken. Het gooien met modder is begonnen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.