Gears of War 4 Viert Valentijnsdag met Torque Bow Tag en nieuwe maps

Gears of War 4

PC Xbox One
9.3

Geweldig

6.3

User Avg

Gears of War 4 Viert Valentijnsdag met Torque Bow Tag en nieuwe maps

Gears of War 4 Viert Valentijnsdag met Torque Bow Tag en nieuwe maps

Vanaf vandaag voegt de Gears of War 4 februari update een week lang Valentijns activiteiten, nieuwe Gear Packs om te verzamelen, twee nieuwe maps en verdere verbeteringen van de game toe. Op 10 februari begint een lange week vol Valentijns activiteiten, met nieuwe Gear Packs om te verdienen, dagelijkse prijzen met Valentijns thema, een ander Craftable Character om te verzamelen en de veel gevraagde terugkeer van de Torque Bow Tag (met een Cupido-stijl twist).

De nieuwe map ‘Impact Dark’, een geremixte versie van Impact, die de strijddynamiek van het origineel volledig verandert, is nu beschikbaar. De nieuwe nachtelijke setting voor Impact leidt niet alleen tot een nieuwe sfeer. Voor het eerst in Gears of War Versus wordt het zicht permanent verminderd door rook die is neergedaald over het slagveld, waardoor je dichter bij de actie bent. Elk ruilwapen is gewijzigd om de stroom van de map te veranderen – Snipers zijn nu vervangen door Boltoks, Dropshot vervangt Torque / Embar en de Overkill zit nu waar Incendiaries worden gebruikt.

De typische klassieker War Machine, geliefd door Gears of War veteranen, is terug met een drastische nieuwe kijk op de setting. Afgestapt van het oude verlaten lokale treinstation is War Machine nu gevestigd in een nieuw COG Settlement, die uitspringt met zijn ongerepte uiterlijk en glimmende grandioze functies.

Beide maps zijn vanaf vandaag beschikbaar om te spelen in de Developer Playlist voor Season Pass bezitters, met TDM, Guardian en King of the Hill gametypes met Double XP en 20% Bonus tegoed!

Tevens heeft het team achter de game ook nieuwe verrassingen in petto voor de fans van de Guardians mode. Op basis van de fan feedback, hebben ze een nieuw spawn systeem uitgebracht – Leader Spawns. Deze nieuwe update van Guardians is perfect geschikt voor de intense gevechten met slecht zicht van Impact Dark – probeer het zelf in de Developer Playlist deze week.

Core en Competitive lobbies zal volgende maand beschikbaar zijn in de maart update. Er zullen meer details, nieuws en beelden van dit nieuwe systeem vlak voor release vrijgegeven worden.

Op de voet gevolgd door Dizzy zullen er vanaf volgende maand meer Legacy Characters – van de iconische helden van het verleden tot de veelgevraagde terugkeer van Locust Characters – terug gebracht worden in Gears 4 met de juiste stemmen en vertrouwde karakters.

Er zijn ook een aantal grote updates voor Horde komende zomer:
• Nieuwe “Inconceivable” Difficulty (Campaign & Horde)
• IronMan Mode (Campaign & Horde)
• Level 6 skills voor alle klassen skills
• Meer skills voor bestaande klassen
• Nieuwe Achievements
• En nog veel meer!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.