Geen online pass voor Titanfall

Geen online pass voor Titanfall

Respawn Entertainment, de ontwikkelaar achter Titanfall, heeft laten weten dat hun aankomende shooter geen online pass gaat krijgen. Een season pass zou nog een mogelijkheid zijn.


Je kunt er natuurlijk op rekenen dat Titanfall in de toekomst de nodige DLC gaat krijgen. Denk aan nieuwe maps, wapens en zelfs compleet nieuwe Titans. Met een eventuele Season Pass zou het mogelijk zijn om één keer een bedrag neer te leggen waarna alle DLC te downloaden gaat zijn. Uiteraard is dit goedkoper dan wanneer alles los gekocht moet worden.

De online pass zorgt er bij games voor dat je pas online kan spelen wanneer een bijgeleverde code ingevoerd is. Hierdoor kon de game na een verkoop aan een andere gamer niet meer online tenzij een nieuwe, digitale code gekocht werd. EA liet al weten te gaan stoppen met deze manier van geld verdienen nadat gamers het hier flink mee oneens waren.

Titanfall ligt op 14 maart in de winkels voor Xbox One en PC. De Xbox 360-gamer moet twee weken langer wachten.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.