Geen Watch_Dogs voor Wii U?

Geen Watch_Dogs voor Wii U?

Bevestigd door Ubisoft is het nog niet, maar volgens website Wiitalia hebben diverse GameStop-winkels de pre-orders van Watch_Dogs geannuleerd voor de Nintendo Wii U. Dit omdat de versie van de game niet meer zou gaan verschijnen. Origineel zou de game afgelopen jaar al verschijnen maar Ubisoft besloot de game uit te stellen. Hierdoor kwam er extra tijd vrij voor de ontwikkelaars om de game tot in de perfectie af te ronden. De slechte verkoopcijfers van Assassin’s Creed IV: Black Flag, ZombiU en Splinter Cell op Nintendo’s console zouden de doodsteek voor het besluit zijn geweest. De Wii U voldoet niet aan de verwachtingen van Ubisoft. Wanneer we een bevestiging hebben vanuit Ubisoft lees je het op GameParty.

Update De GameStop in Italië neemt inmiddels weer pre-orders aan voor de game. Het schrappen van de titel zou gaan om een speciale versie van de game. Volgens een NeoGAF-lid had het annuleren van de pre-orders te maken met het verschuiven van een releasedatum. Deze staat volgens de website op 28 februari.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.