Geniet van een gratis trip naar Mushroom Kingdom met de Super Mario 3D Land-welkomstactie

Geniet van een gratis trip naar Mushroom Kingdom met de Super Mario 3D Land-welkomstactie

Liefhebbers van 3D-avonturen in Mushroom Kingdom opgelet! Vandaag maakt Nintendo de details bekend van de nieuwe Super Mario 3D Land-welkomstactie voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL.

Voor deelname aan deze actie moeten bezitters van een Nintendo 3DS of Nintendo 3DS XL hun systeem en één van de 15 geselecteerde spellen registreren bij Club Nintendo tussen 27 november 2013 en 13 januari 2014. Gebruikers die dit hebben gedaan kunnen hierna een gratis downloadcode voor Super Mario 3D Land claimen tot 13 februari 2014. Vervolgens kunnen deelnemers hun code tot 13 maart 2014 gebruiken om het spel te downloaden in de Nintendo eShop op een Nintendo 3DS-, Nintendo 3DS XL- of Nintendo 2DS-systeem. De 15 geselecteerde spellen voor deze actie zijn:

Mario & Luigi: Dream Team Bros.
Animal Crossing: New Leaf
The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
Donkey Kong Country Returns 3D
Fire Emblem: Awakening
Luigi’s Mansion 2
LEGO City Undercover: The Chase Begins
Sonic Lost World (Nintendo 3DS-versie)
Monster Hunter 3 Ultimate (Nintendo 3DS-versie)
Pokémon X
Pokémon Y
Bravely Default (inclusief Bravely Default: Deluxe Collector’s Edition)
New Super Mario Bros. 2
Mario Kart 7
Professor Layton en de Erfenis van de Azran

Deelnemende hardware en software die voor 27 november is aangeschaft maar nog niet is geregistreerd bij Club Nintendo komt ook in aanmerking voor de actie. Hierdoor kunnen Zelda-fans die het The Legend of Zelda: A Link Between Worlds Limited Edition Nintendo 3DS XL-systeem meteen bij de lancering op 22 november aanschaffen, ook deelnemen aan deze actie die pas een week later begint. Meer informatie kun je vinden op deze website.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.