Ghost Recon Wildlands krijgt deze maand nog open beta

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

PC PlayStation 4 Xbox One
8.4

Sterk

Ghost Recon Wildlands krijgt deze maand nog open beta

Ghost Recon Wildlands krijgt deze maand nog open beta

Een open beta voor Ghost Recon Wildlands, natuurlijk wisten we al dat deze ging komen. Maar de vraag was echter, wanneer? Iedereen die wil mag tussen 23 en 27 februari met de content aan de slag. In de open beta zal een compleet nieuwe regio te vinden zijn en geeft het toegang tot alle content uit de gesloten beta. De nieuwe regio, Montuyoc, brengt sterke vestigingen van Santa Blanca, het drugskartel waar je het tegenop moet nemen tijdens de complete game.

Wanneer je geen tijd hebt om de beta uitgebreid te gaan spelen maar wel de volle game wil gaan spelen, download ‘em dan toch even en start hem op. Als je namelijk deel hebt genomen aan de beta krijg je bij de release van de game drie extra missies gratis. Dit in de vorm van de Unidad Conspiracy DLC. Hiervoor moet je wel een fysieke versie van het spel hebben en deze gespeeld hebben voor 31 maart.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.