Gran Turismo 7 in ontwikkeling

Gran Turismo 7 in ontwikkeling

In een interview met Eurogamer vertelt de grote baas van ontwikkelaar Polyphony Digital, Yamauchi, dat het bedrijf inmiddels werkt aan Gran Turismo 7. Daarnaast laat de man weten dat er geen prologue-versie gaat verschijnen maar dat er meteen een volledig spel in ontwikkeling is. In Gran Turismo 7 wil de ontwikkelaar de problemen uit het vorige deel aan gaan pakken. Er zijn klachten uit de community die aangepakt gaan worden. Zo gaat het geluid op de schop zodat de wagens stukken beter gaan klinken. Ook Gran Turismo 6 krijgt een update om het geluid aan te passen.De standaard wagens uit Gran Turismo 6 gaan waarschijnlijk wederom aanwezig zijn in deel 7.

Ik kan me niet indenken dat we de standaard wagens uit de game gaan halen. Elke auto heeft een groep fans, dus ze blijven in het grote Gran Turismo-archief. Van sommige zullen we misschien een premium versie maken. Eigenlijk focussen we ons vooral op die premium versies.

Een releasedatum is niet gegeven. Gran Turismo 7 gaat echter niet dit jaar verschijnen. Wel weten we dat de game exclusief naar de PlayStation 4 komt.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.