Gran Turismo krijgt een film

Gran Turismo krijgt een film

Er zijn al flink veel games verfilmd. Denk aan misbaksels zoals Blood Rayne en Far Cry, of aan de wat betere, zoals Tomb Raider en Resident Evil. En vergeet het recentelijke Halo: Forward Unto Dawn vooral niet. Electronic Arts is momenteel bezig met Need for Speed the Movie. Dat kunnen wij ook, moeten ze bij Sony gedacht hebben.

Volgens The Wrap wil Sony de liefde voor auto’s met een groter publiek gaan delen. Dit willen ze doen door een actiefilm te produceren rondom Gran Turismo. De producers zullen Dana Brunetti en Mike De Luca zijn, het duo dat momenteel bezig is met de Fifty Shades of Grey verfilming. Dat een actievolle racer zoals Need for Speed een film krijgt, dat kunnen we begrijpen. Is Gran Turismo niet net wat te mild voor het bioscooppubliek?

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.