Grand Theft Auto Online heists komen er aan

Grand Theft Auto Online heists komen er aan

de langverwachte, wat uitgestelde, heists missies waarbij je overvallen kan plegen in de wereld van Grand Theft Auto Online komen er aan volgens Rockstar. Rockstar had de missies gepland staan voor afgelopen lente maar werd vertraagd omdat er nog wat updates moesten komen. Sindsdien zijn er een aantal geruchten en lekken geweest rondom de heists missies in Grand Theft Auto Online, maar geen details van Rockstar zelf.

Nu de release voor de PC en next-gen consoles nabij is vragen gamers zich af waar de update voor heists missies nou eigenlijk blijft. Volgens de Rockstar is de update niet vergeten en komt hij eraan, voor alle platformen. Misschien wilt Rockstar de heists-update kort na de next-gen release online zetten? Het is afwachten.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.