Grand Theft Auto: San Andreas in december op iOS

Grand Theft Auto: San Andreas in december op iOS

Grand Theft Auto III en Vice City zijn al een tijd te spelen op je iPod Touch, iPad en iPhone. In december zal San Andreas de trilogie compleet maken. De game zal, net als de andere twee delen, opgepoetst worden en een nieuwe manier van besturen zal toe worden gevoegd. Mocht je één van de iOS-controllers van Logitech of Moga in huis hebben, dan zal San Andreas deze ondersteunen middels de Made for iOS-functie.

Grafisch belooft Rockstar een upgrade warbij de schaduwen beter dan ooit gaan ogen. Daarnaast is het mogelijk om verder de wereld in te kijken zodat je gebouwen van een grotere afstand op je af ziet komen. Ook de modellen van de vele personages krijgen een vernieuwing met zich mee. Een specifieke datum is niet genoemd, in December zal de game te downloaden zijn. Waarschijnlijk zal het prijskaartje wederom €4,49 zijn.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.