Gratis DLC voor Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Gratis DLC voor Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Grote man achter de Metal Gear-serie, Hideo Kojima, heeft zojuist bekend gemaakt dat er gratis downloadbare content zal gaan verschijnen voor Metal Gear Solid V: Ground Zeroes. Momenteel is de content echter alleen bevestigd voor Japan, alwaar deze vanaf 1 mei te downloaden zal zijn. Een NeoGAF-gebruiker heeft de Japanse teksten omgezet naar het Engels en daar is uit gebleken dat het gaat over de eerder exclusieve content van de games. Zo zal de PlayStation exclusieve missie ‘Deja Vu’, waarin je als de PlayStation 1-versie van Snake het tegen rivalen uit het verleden op moet nemen, vanaf 1 mei te spelen zijn op de Xbox 360. De missie die eerder alleen te spelen was op de Xbox 360 en Xbox One, waarbij je cyborg Raiden onder de knoppen had, vind zijn weg dan weer richting de consoles van Sony.

Er is nog niets bekend over een Xbox One-versie van de DLC. Dit kan komen omdat de DLC momenteel alleen in Japan gaat verschijnen en de console daar nog niet verkrijgbaar is. Of de content ook hier te krijgen gaat zijn, lees je op GameParty wanneer het bekend is geworden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.