Gratis multiplayer-proefversie van Titanfall 2 deze week beschikbaar

Titanfall 2

PC PlayStation 4 Xbox One
9.7

Geweldig

8.4

User Avg

Gratis multiplayer-proefversie van Titanfall 2 deze week beschikbaar

Gratis multiplayer-proefversie van Titanfall 2 deze week beschikbaar

Respawn Entertainment en Electronic Arts hebben aangekondigd dat Titanfall 2 een gratis proefversie beschikbaar zal stellen met het volledige multiplayer-aanbod van het spel. De proefperiode begint voor EA Access- en Origin Access-leden op 30 november en is vanaf 2 december beschikbaar voor alle spelers die geen lid zijn van EA Access en Origin Access op de Xbox One, PlayStation 4 en Origin voor PC. Spelers van de proefversie krijgen de kans om de multiplayer van Titanfall te ervaren. Alle vorderingen in de multiplayer kunnen worden meegenomen naar het volledige spel.

Sinds de release van het spel is Titanfall 2 alom geprezen door critici uit de hele wereld. Het spel is genomineerd voor The Game of the Year Award van The Game Awards, waarvan de winnaar wordt aangekondigd op 1 december. In de multiplayer borduurt Titanfall 2 voort op de dynamische Pilot- en Titan-gameplay van de eerste Titanfall met talloze robuuste modes, maps en wapens voor spelers. In het singleplayer-debuut van Respawn heeft het team het first-person shooter-genre omhoog getild door frisse ideeën, slimme design-elementen en innovatie te introduceren in de nauwkeurig afgestemde verhaalcampagne.

Na de release van Titanfall 2 zijn alle post-release maps, modes en wapens helemaal gratis voor alle spelers, en dat begint allemaal op 30 november met de release van Angel City’s Most Wanted. Naast de volledig geremasterde populaire Angel City-map uit de oorspronkelijke Titanfall, introduceert Angel City’s Most Wanted extra gratis content, inclusief het Wingman Elite Pistol, zes nieuwe Titan-kits en een gloednieuwe Pilot-executie. Angel City’s Most Wanted geeft spelers ook de mogelijkheid om cosmetische items te kopen voor hun Pilots en Titans, inclusief camo’s, nose art, warpaint, en nog veel meer. Spelers die Titanfall 2 vóór de release van het spel hebben gepre-orderd, krijgen vanaf 30 november toegang tot de Angel City-map. Op 3 december is de Angel City-map voor alle spelers toegankelijk.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.