Verhaal Uncharted 4 onthuld

Uncharted 4: A Thief’s End

PlayStation 4
8.8

Sterk

8.6

User Avg

Verhaal Uncharted 4 onthuld

Verhaal Uncharted 4 onthuld

In de nieuwe editie van GameInformer, een groot tijdschrift uit Amerika, doet ontwikkelaar Naughty Dog het verhaal van Uncharted 4 uit de doeken. Pas op, spoilers! Het blijkt dat Elena en Nathan Drake niet lang konden genieten van hun huwelijk na Uncharted 3. Drie jaar na die laatste game komt Nathans broer Sam met een nieuw avontuur op de proppen. Plottwist; deze broer was eigenlijk overleden. Maar toch niet! Hij benadert Drake om samen op zoek te gaan naar een piratenartefact waarvan zijn leven afhangt. Drake kan dit avontuur uiteraard niet ongeaccepteerd achterlaten en vertrekt.

Samen reizen Drake en Sam naar het mythische Libertaria, een oude piratenkolonie in Madagaskar. Hier zou de schat verborgen moeten zijn. In het gebied zijn twee rivalen aanwezig; Rafe en Nadine. En laat die nu net op zoek zijn naar dezelfde artefact! Uiteraard maken ze het leven van de de Drakes bijzonder moeilijk. Ook liet Naughty Dog weten dat niet heel de game in Libertaria afspeelt. Daarnaast wil de ontwikkelaar de kracht van de PlayStation 4 echt gaan benutten om prachtige omgevingen te tonen met heel veel actie. Het spel blijft lineair, maar toch krijg je door het gebruik van bepaald gereedschap de kans om vrijheid te krijgen binnen de gameplay. Zo kan Drake een zou en klimhaak gebruiken om op hogergelegen gebieden te komen, aanvallen beter te plannen, schatten te vinden of om vijanden op nieuwe manieren aan te vallen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.