Todd Stashwick teaset met Uncharted 4 mocap sessie

Uncharted 4: A Thief’s End

PlayStation 4
8.8

Sterk

8.6

User Avg

Todd Stashwick teaset met Uncharted 4 mocap sessie

Todd Stashwick teaset met Uncharted 4 mocap sessie

Dat Uncharted 4 een feit is was al bekend maar nu komen dan ook de eerste Twitterberichten om de hoek kijken. Todd Stashwick heeft namelijk een aantal foto’s op zijn Twitter gezet waarin hij ons flink teaset met Uncharted 4. Tijdens het Playstation 4 All Acces Launch event leerde we Todd Stashwick kennen als de mysterieuze stem van de teaser trailer. Nu krijgen we uitgebreid een mocap sessie te zien waarbij hij uncharted tagged en berichten schrijft zoals: “it’s confirmed #uncharted #ps4 has apples” en “The guts the glamour the glory that is #uncharted #ps4 #whoisthisguy?”.

Wat zijn rol in Uncharted 4 zal zijn is nog niet duidelijk maar hij maakt in ieder geval deel uit van de crew. Voor degene die meer willen weten kunnen hier Todd Stashwick volgen op Twitter.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.