Gratis update Cursed Sails van Sea of Thieves introduceert skeletschepen op 31 juli

Sea of Thieves

PC Xbox One
8

Sterk

Gratis update Cursed Sails van Sea of Thieves introduceert skeletschepen op 31 juli

Gratis update Cursed Sails van Sea of Thieves introduceert skeletschepen op 31 juli

Met veel plezier kondigt Rare aan dat de eerste zomer-update, Cursed Sails, vanaf 31 juli gratis beschikbaar is voor alle spelers van Sea of Thieves.

We blijven ons inzetten om het hele jaar door nieuwe content te leveren voor Sea of Thieves. Cursed Sails, onze grootste update tot nu toe, is gratis voor iedereen die het spel of een Xbox Game Pass-abonnement heeft. Spelers kunnen nu de strijd aangaan met angstaanjagende nieuwe skeletschepen, de zeilen hijsen van de nieuwe brigantijn voor drie spelers en allianties vormen met andere spelers voor grotere uitdagingen en betere beloningen.

Deze permanente nieuwe content wordt in de game geïntroduceerd met een speciale, tijdelijke campagne: Cursed Sails. In deze campagne van drie weken terroriseren skeletschepen buitenposten en worden piraten uitgedaagd om de strijd aan te gaan. Spelers kunnen diverse unieke beloningen verdienen. Via een zijmissie kunnen spelers ook op zoek gaan naar de bron van de skeletplaag.
De contentupdate en campagne Cursed Sails is gratis beschikbaar voor iedereen die Sea of Thieves speelt met Xbox Game Pass of de game heeft gekocht voor een Xbox One-console of een Windows 10-pc. Download en installeer de nieuwste Sea of Thieves-update vanaf 31 juli en je kunt meteen aan de slag met de nieuwe content. En maak je geen zorgen als je niet kunt meedoen aan de tijdelijke campagne. Alle onderdelen die worden geïntroduceerd met deze campagne blijven deel uitmaken van de wereld van Sea of Thieves.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.