Grenzen zijn opengebroken in LEGO Dimensions

Grenzen zijn opengebroken in LEGO Dimensions

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft de story trailer vrijgegeven van LEGO Dimensions, de LEGO-game die het fysieke LEGO stenen bouwen integreert met interactieve console gameplay. De game bevat een origineel verhaal die personages en werelden combineert van 14 van de meest populaire entertainment merken waaronder DC Comics, The Lord of the Rings, The LEGO Movie, The Wizard of Oz, LEGO Ninjago, Back to the Future, Scooby-Doo, LEGO Chima, Doctor Who, Jurassic World, Ghostbusters, The Simpsons, Portal en Midway Arcade.

Er is een oude planeet in het midden van de LEGO Multiversum die wordt bewoond door een kwade meesterbrein, Lord Vortech. Er wordt gezegd dat degene die de basiselementen beheerst waar deze planeet op is gebouwd, de hele Multiversum beheerst. Lord Vortech heeft gezworen om deze heerser te zijn en gebiedt personages van verschillende LEGO werelden om hem te helpen deze bouwstenen van de LEGO® beschaving te vinden. Sommigen hebben toegezegd. Anderen hebben zich ertegen verzet. En alleen de krachten van de grootste LEGO helden samen kunnen hem stoppen.
Wanneer een mysterieuze en krachtige vortex plotseling opduikt in diverse LEGO werelden, worden verschillende personages van DC Comics, The Lord of the Rings en The LEGO Movie meegesleurd. Om hun vrienden te redden springen Batman, Gandalf en Wyldstyle dapper in de vortex om de hele LEGO mensheid te redden. Tijdens hun reis naar locaties die hun wildste verbeelding te boven gaat om hun vrienden te zoeken, beseffen ze al snel dat Lord Vortech schurken uit verschillende LEGO werelden gebiedt hem te helpen controle te krijgen. Terwijl zijn macht groeit en werelden mixen, ontmoeten onverwachte personages elkaar en worden alle grenzen doorbroken. Onze helden moeten reizen door ruimte en tijd om hun vrienden te redden, voordat de draaikolken de hele LEGO mensheid vernietigen.

De release van LEGO Dimensions staat gepland op 29 september 2015 en zal beschikbaar zijn voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 en Wii U.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.