Michael J. Fox is Marty McFly in LEGO Dimensions

Michael J. Fox is Marty McFly in LEGO Dimensions

LEGO Dimensions, het toys-to-life-spec met de LEGO-figuren in de hoofdrollen, brengt verschillende franchises naar het spel. Nu blijkt dat de ontwikkelaar voor het Back to the Future-level zowaar Michael J. Fox alsook Christoper Lloyd hebben weten te krijgen om hun stemmen te verlenen aan hun personages. Net als in de films dus! Een flinke prestatie voor Fox, aangezien de acteur al lange tijd te kampen heeft met de ziekte van Parkinson.

Ook Chriss Pratt zal aanwezig zijn om zijn filmrollen te voorzien van een stem. Emmet uit The LEGO movie en Owen Grady uit Jurassic World. Ook Elizabeth Banks, Alison Brie en Charlie Day vertolken hun rollen uit The LEGO Movie nog eens. Voor Jurassic World zijn ook Bryce Dalles en Irrfan Khan van de partij.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.