GTA Online Heists update beschikbaar voor sommige spelers

GTA Online Heists update beschikbaar voor sommige spelers

Het lijkt erop dat Rockstar begonnen is de heist-update uit te rollen want een steeds meer spelers kunnen de update al downloaden. Met de heist-update brengt Rockstar de lang verwachte heists naar Grand Theft Auto Online. Tijdens de verschillende heists die je online met andere mensen of vrienden kan spelen zal je bijvoorbeeld een bank overvallen. Hiervoor zijn natuurlijk wel goede voorbereidingen nodig zoals een get away plan. Er zijn vijf heists die in volgorde gespeeld moeten worden zodat er nieuwe jobs en features vrijgespeeld worden.

De update weegt zo’n 4.8GB zoals te zien is op een foto van iemand die de update al kan downloaden (bekijk hieronder). Officieel zou de update pas 10 maart online komen, verwacht word dat dan iedereen ook de update kan downloaden en installeren.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.