Rockstar geeft details DLC GTA V en GTA Online

Rockstar geeft details DLC GTA V en GTA Online

Rockstar heeft details vrijgegeven rondom het gratis te krijgen Beach Bum pack, de eerste uitbreiding voor GTA Online en GTA V die begin november te downloaden zal zijn. De update brengt nieuwe wapens, voertuigen met een strand-thema, tatoeages, haarstijlen en nieuwe jobs, waaronder Gang Attacks, Survivals, Last Team Standings, Parachutes, Deathmatches en Races. Dit alles speelt zich op op het strand en de plekken die aan zee liggen.

Daarnaast heeft Rockstar laten weten dat er Social Club Events Weekends gehouden zullen gaan worden waarin speciale prijzen jouw kant op kunnen komen. Van limited edition in-game event carte drops tot kortingen op microtransacties. Daarnaast zal er een live-stream gehouden worden welke gehost gaat worden door de ontwikkelaar zelf.

Als laatste sprak Rockstar over de Content Creator waarmee we eigen races en deathmatches in elkaar kunnen gaan zetten. Ook deze download gaat gratis zijn. Wanneer jouw creatie opvallend goed is, zal Rockstar hem op haar eigen site even in de spotlight zetten. Een exacte datum voor al deze downloades is niet bekend.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.