GTA V op PS4 en Xbox One worden voorzien van Rockstar Editor

GTA V op PS4 en Xbox One worden voorzien van Rockstar Editor

De Rockstar Editor, een leuke mogelijkheid om in GTA 5 je eigen video’s te maken, zal in september verschijnen voor de PlayStation 4 en Xbox One. Dit heeft Rocstar bevestigd. Een exacte datum ontbreekt nog, maar de ontwikkelaar geeft aan in de komende tijd flink wat informatie over de update naar buiten te brengen. In april was de mode al te bewonderen in de PC-editie van het spel.

Daarnaast worden er enkele nieuwe features voor de game toegevoegd met deze update. Zo krijgen alle versies van het spel een bibliotheek waarin omgevingsgeluiden en geluidseffecten te vinden zijn. Deze kunnen onder jouw eigen in-game video geplaatst worden. Daarnaast zal het mogelijk zijn om de tijd stil te zetten. Hierdoor blijft jouw video, als je dat zou willen, overdag afspelen en zal het tijdens de opnames niet ineens donker worden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.