Guitar Hero Live voegt Fall Out Boy en pop songs toe aan GHTV

Guitar Hero Live voegt Fall Out Boy en pop songs toe aan GHTV

Guitar Hero TV krijgt week na week nieuwe songs die je het eerst kan spelen via premium shows. De bedoeling is om echte cash te betalen, of gewoon de vereiste score te behalen op drie geselecteerde nummers om toegang te krijgen tot de shows in kwestie, of gewoon een week te wachten tot ze vrij beschikbaar worden.

Fans van Fall Out Boy zullen in elk geval moeite moeten doen om geduld op te brengen nu er een heuse live show van de band opduikt in de Premium categorie. Drie nummers uit een akoestische set die de band rond kerst live speelde kun je nu vinden bij de Premium Shows van GHTV. Naast FoB kun je ook voor Pop Power! gaan, waarbij vooral de aanstekelijke hit Geronimo in het oog springt.

Fall Out Boy Live from KROQ Almost Acoustic Christmas 2015

Irresistible
Centuries
Uma Thurman

Pop Power!

5 Seconds of Summer – She Looks so Perfect
Sheppard – Geronimo
Sky Ferreira – You’re Not the One

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.