Halo 2: Anniversary verwijst naar Halo 5

Halo 2: Anniversary verwijst naar Halo 5

Vorige week toonde 343 Industries tijdens de persconferentie van Microsoft de eerste beelden voor Halo: The Master Chief Collection. Een verzameling waar Halo: Combat Evolved (in haar Anniversary uitgave), Halo 2 (opnieuw in een Anniversary uitgave) Halo 3 en Halo 4 zitten en voor het eerst te spelen zijn op de Xbox One. Alle multiplayer maps zijn aanwezig (106 in totaal) en alles staat op 1 disc. Aangezien 343 Industries Halo 2 nu de Anniversary-upgrade geeft, waardoor de game vernieuwde graphics krijgt, vond de ontwikkelaar het nodig om enkele hints richting het aankomende Halo 5: Guardians te verstoppen in het spel.

Bonnie Ross, de niet onaantrekkelijke studiobaas van 343 Industries, heeft dit laten weten in een recent interview. Door middel van terminals te plaatsen in de game (zoals we ze kennen uit Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 3 en Halo 4), worden er kleine video’s getoond over het verkleden en de toekomst. Daarnaast brengt Halo: Nightfall, de live-action serie van Ridley Scott die ook te zien is via de Master Chief Collection, de eerste informatie over Agent Locke, het mysterieuze figuur uit de trailer.

Op 11 november verschijnt Halo: The Master Chief Collection voor de Xbox One. Naast de bovengenoemde content geeft de collectie je ook toegang tot de beta van Halo 5: Guardians in december.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.